Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Το Δημοτικό

Με πίστη στον άνθρωπο και με ευθύνη απέναντι στους μαθητές το Δημοτικό Σχολείο έχει διαμορφώσει ένα πλαίσιο σκοπών και στόχων για το σχ.έτος 2018-2019. Οι βασικοί άξονες είναι:

  • Καλλιέργεια του πνεύματος και αναζήτηση της γνώσης μέσα από ερευνητική διαδικασία.
  • Διαμόρφωση χαρακτήρων με αξιακό σύστημα αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο και πάντα σύμφωνα με τις παραδοσιακές μας αξίες.
  • Ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών μέσα από ένα πλέγμα προγραμμάτων, που υλοποιεί το σχολείο.

Για να πετύχουν τους στόχους τα Εκπαιδευτήρια Πάνου με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό δημιούργησαν βιβλιοτετράδια σε όλες τις τάξεις, καθώς και στις ξένες γλώσσες, επιγχάνοντας έτσι την εμπέδωση και επέκταση της διδασκαλίας στην τάξη, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας, ώστε να γίνεται ενδιαφέρουσα και ελκυστική η διαδικασία της μάθησης.

Με αυτόν τον προσανατολισμό τα Εκπαιδευτήρια Πάνου καταξιώνονται καθημερινά στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού σχεδιασμού και της συνεχούς φροντίδας να ανταποκριθούν στις ποικίλες ανάγκες των μαθητών/τριών τους τα Εκπαιδευτήρια Πάνου υλοποιούν από το σχολικό έτος 2018 – 2019 εκπαιδευτικό πρόγραμμα 08:10 έως 14:05 και εκπαιδευτικό πρόγραμμα 08:10 έως 16:15.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου