Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Οι μαθητές των Β, Γ, Δ, Ε & ΣΤ’ τάξεων των Εκπαιδευτηρίων Πάνου πραγματοποίησαν ανοικτό μάθημα κολύμβησης από τις 13/05/2019 έως 21/05/2019. Οι μαθητές-τριες των Εκπαιδευτηρίων παρουσίασαν ολοκληρωμένα προγράμματα κολύμβησης ανάλογα με την ηλικία τους και το επίπεδο εκμάθησης με μεγάλη επιτυχία. Οι γονείς απόλαυσαν την προσπάθεια και την απόδοση των παιδιών τους, στα οποία αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!
Σκοπός των Εκπαιδευτήριων Πάνου είναι να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα ανοικτά μαθήματα κολύμβησης, ώστε οι γονείς να παρακολουθούν την εξέλιξη των παιδιών τους στην κολύμβηση κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους στο σχολείο.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου