Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Απονομή των υποτροφιών 2019

«Αριστεία είναι το κίνητρο που μας κάνει να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, να βάζουμε στόχους, να δημιουργούμε, να καινοτομούμε, να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία, να αναλαμβάνουμε την ευθύνη της αλλαγής που ξεκινά πρώτα από εμάς. Στόχος του σχολείου πρέπει να είναι η καλλιέργεια στάσεων, συμπεριφορών και ήθους στον μαθητή, έτσι ώστε ο ίδιος να αντιληφθεί και να συνειδητοποιήσει ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» και ότι η προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση και διάκριση απαιτούν συνεχή, επίμονη και επίπονη προσπάθεια», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ.Σταθάτος για να καλέσει στη συνέχεια τους επιτυχόντες μαθητές και τις επιτυχούσες μαθήτριες της διαγωνιστικής δοκιμασίας υποτροφιών φοίτησης στο Γυμνάσιο και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου. Ειδική αναφορά πραγματοποίησε στους φορείς που υποστηρίζουν από φέτος το θεσμό υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων και συγκεκριμένα στην Εθνική Τράπεζα, το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τη Vinci Concessions και την Οικογένεια Κωνσταντίνου και Παναγιώτας Κοτρώνη. Στο σύνολό τους, οι εν λόγω φορείς ανταποκρίθηκαν άμεσα στη σχετική πρόσκληση του Προέδρου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, Γιώργου Κοτρώνη, αντιλαμβανόμενοι το επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας που συντελείται, αλλά και της ευρύτερης κουλτούρας που διακατέχει τα Εκπαιδευτήρια. Εκπροσωπώντας την Εταιρεία Vinci Concessions Ελλάδος, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης, Γιάννης Φρέρης, σχολίασε ότι «η ποιότητα του εκπαιδευτικού σας έργου, ιδίως υπό τη νέα διεύθυνση, είναι και αυτή που μας έδωσε το δικαίωμα να λάβουμε την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης υποτροφίας». Χαιρετισμό απηύθυναν και οι εκπρόσωποι των υπολοίπων φορέων που επιβράβευσαν τους υποτρόφους του σχολείου.
Η απονομή έγινε στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου