Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Διαδρομές Επιτυχίας στις Ξένες Γλώσσες για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στις εξετάσεις για την απόκτηση Διπλωμάτων της Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές που συμμετείχαν στις Εξετάσεις Γλωσσομάθειας σημείωσαν ποσοστά επιτυχίας 94% στην Αγγλική Γλώσσα (εξετάσεις LOWER του πανεπιστημίου του Michigan(ECCE) και 100% στη Γαλλική και Γερμανική Γλώσσα (στα επίπεδα Α1, Α2 & Β1).
Η μεγάλη επιτυχία των μαθητών συνιστά αντικειμενικό δείκτη του επιτυχημένου εκπαιδευτικού μοντέλου που έχουν θέσει σε εφαρμογή τα Εκπαιδευτήρια Πάνου αναφορικά με την εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών του Σχολείου η γλωσσομάθεια συνιστά στρατηγικό στόχο ενός εκπαιδευτικού σχεδιασμού που με όχημα τη βιωματική μάθηση εστιάζει όχι στην κατάκτηση μιας κατακερματισμένης γνώσης αλλά στη δημιουργική υιοθέτηση στάσεων ζωής και συμπεριφορών σε μια μεταβαλλόμενη, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική κοινωνία.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την επιτυχία τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς του Τμήματος Ξένων Γλωσσών των Εκπαιδευτηρίων που ανέλαβαν την προετοιμασία τους!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου