Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2019 - ΠΕΜΠΤΗ 16-5-2019

Η θεματική εβδομάδα συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, στο Γυμνάσιο των «Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ», με θέμα «Οδική Ασφάλεια & Κυκλοφοριακή Αγωγή».
Οι μαθητές μέσα από την παρουσίαση αντίστοιχου υλικού προβληματίστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά όλους μας. Μίλησαν για συμπεριφορές και νοοτροπίες που πρέπει να αλλάξουν για να μειωθεί ο φόρος αίματος, που κάθε χρόνο πληρώνουμε ως λαός στους δρόμους. Εντόπισαν τις αιτίες και πρότειναν τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών που προκύπτουν από την άγνοια των κανόνων της οδικής ασφάλειας.
Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 17 Μαΐου με την ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική ενημέρωση-παρουσίαση από τον Διοικητή Τροχαίας Ναυπάκτου, κ. Πανταζή Ράμμο. Αναφέρθηκε σε θέματα ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, όταν κινούμαστε στο δρόμο είτε ως πεζοί, είτε ως εποχούμενοι, επιβάτες ή οδηγοί.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε τον κ. Ράμμο για τη σημαντική ομιλία του, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία που εκπονεί τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου