Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Εκδήλωση της Growth Mindset

Φρέσκιες και ελπιδοφόρες ιδέες καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Growth Mindset που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Στην εκδήλωση όλες οι ομάδες του προγράμματος «Entrepreneurship for Kids», είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά προϊόντα που σχεδίαζαν όλη τη χρονιά και μέσα από αυτά να δώσουν λύσεις σε κοινωνικά ζητήματα, να παρέχουν φιλανθρωπικό έργο, να κατασκευάσουν οικολογικά προϊόντα και να δομήσουν εργαλεία εκπαίδευσης του προσωπικού για μεγάλες εταιρείες.
Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει η ομάδα του ομίλου επιχειρηματικότητας των εκπαιδευτηρίων «Πάνου» που παρακολούθησε το πρόγραμμα «Entrepreneurship for Kids» κατά το σχολικό έτος 2018-2019, σχεδιασμένο από τη Growth Mindset!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου