Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας

Θεσμός Μαθητικών Διαγωνισμών

Επιλέξτε το σχολικό έτος που επιθυμείτε και ενεργοποιήστε το φίλτρο εμφάνισης δράσεων.

Μαθητές/τριες του σχολείου συμμετέχουν κάθε χρόνο σε εσωτερικούς ή τοπικούς ή πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς.mathitikoi-diagonismoi-01
Η συμμετοχή των μαθητών/τριών μας σε διαγωνισμούς θεωρείται από το Σχολείο ιδιαίτερα σημαντική καθώς συναρτάται με την ανάδειξη των δημιουργικών τους ικανοτήτων, που ίσως δεν έχουν πιστοποιηθεί λόγω ειδικών συνθηκών του στενού ή του ευρύτερου κοινωνικού τους περιβάλλοντος.
Γι' αυτό και το Σχολείο ενθαρρύνει τη συμμετοχή των μαθητών/τριών σε διαγωνισμούς, προκειμένου να αποκτήσουν το αίσθημα του υγιούς συναγωνισμού, της πειθαρχίας, της ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος και της προσωπικής έκφρασης.
Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς οι μαθητές μπορούν να παίρνουν από τα στελέχη του «Τομέα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Καινοτομίας» τους αρμόδιους καθηγητές, τους Προϊσταμένους των Ακαδημαϊκών Τμημάτων και τα μέλη της Διεύθυνσης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου