Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ 2019-2020

Στον πίνακα που ακολουθεί ανακοινώνεται η τελική βαθμολογία (σε φθίνουσα σειρά κατά το ΜΕΣΟ ΟΡΟ) των μαθητών/τριων που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό υποτροφιών, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για το σχολικό έτος 2019-2020. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές/τριες που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη σε μέσο όρο βαθμολογία σύμφωνα με την κατάταξη και εφόσον ληφθούν υπόψη τα οικονομικά κριτήρια μετά την προσκόμιση των απαραίτητων σύμφωνα με την προκήρυξη δικαιολογητικών (ήτοι το οικογενειακό ετήσιο εισόδημα επιβολής εισφοράς για το προηγούμενο φορολογικό έτος των γονέων των υποψηφίων υποτρόφων δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό των 32.000 ευρώ), κερδίζουν υποτροφίες, οι οποίες καλύπτουν τα δίδακτρα της φοίτησης και στις τρεις τάξεις του Λυκείου και αντιστοιχούν σε μία πλήρη και τέσσερις μερικές.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα εκ του θεσμικού πλαισίου των Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Πάνου και με απόφαση της Διοίκησης του Σχολείου, επειδή δεν υπάρχει δεύτερος υποψήφιος που να έχει πετύχει επίδοση άνω του 90% κατά μέσο όρο, η δεύτερη πλήρης υποτροφία μοιράζεται σε δύο μερικές.
Υπενθυμίζεται πως απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή πλήρους υποτροφίας αποτελεί η επίτευξη επίδοσης άνω του 90% κατά μέσο όρο και για την απονομή μερικής υποτροφίας απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επίτευξη επίδοσης άνω του 80% κατά μέσο όρο.

lukeio apotel ypotrofiwn 2019 2020

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου