Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Το Νηπιαγωγείο

Το Νηπιαγωγείο μας παρέχει εκπαίδευση προνηπιακής και νηπιακής ηλικίας για παιδιά από 4 έως 6 ετών. Μέσα σε ένα σύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον, το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου έχει σαν σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών, ώστε να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο, να αλληλεπιδράσουν με τους συνομηλίκους τους και να οικοδομήσουν τη γνώση.

Στο σχεδιασμό των προγραμμάτων λαμβάνουμε υπόψη, την ατομικότητα του κάθε παιδιού, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του καθώς και τις προσδοκίες των γονέων, ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια, γνώσεις, αξίες και δεξιότητες. Οι εμπειρίες και τα βιώματα των παιδιών εμπλουτίζονται με εκπαιδευτικούς περιπάτους σε μουσεία, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, επισκέψεις σε ζωολογικούς κήπους και άλλους λειτουργικούς χώρους.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου