Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Οι εκπαιδευτικές μας παροχές

Το νηπιαγωγείο στα Εκπαιδευτήρια μας διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας, παιδότοπο, αίθουσα σίτισης και αυτόνομο προαύλιο χώρο για τους μικρούς μαθητές.

Στις αίθουσες διδασκαλίας χρησιμοποιούνται σύγχρονα εποπτικά μέσα, όπως:

  • ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • φωτογραφικές μηχανές
  • κάμερα
  • projector

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου μας ξεκινά στις 8:00 π. μ. και τελειώνει στις 16:10 μ.μ., με δυνατότητα αποχώρησης των νηπίων στις 2:05 μ.μ.

Η μεταφορά γίνεται με τα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία του σχολείου και με οδηγούς και συνοδούς που ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων.

Οι μαθητές φορούν καθημερινά την προβλεπόμενη ενδυμασία του σχολείου τόσο για τους χειμερινούς όσο και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η σίτιση γίνεται στην τραπεζαρία και τα γεύματα που σερβίρονται επιλέγονται από τον διατροφολόγο – διαιτολόγο που συνεργαζόμαστε.

Όλο το μόνιμο προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στις πρώτες βοήθειες.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου