Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Σχετικά

EkppanouScreenshot

Ο www.ekppanou.gr είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος των Εκπαιδευτηρίων Πάνου που εδρεύουν στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Υπεύθυνος ανάπτυξης και σχεδιασμού του ιστοχώρου είναι ο καθηγητής πληροφορικής (ΠΕ19) Ηρακλής Μαρκέλης.
Το περιεχόμενο των αναρτήσεων παρέχουν οι καθηγητές/τριες του σχολείου μας. Την κεντρική επιμέλεια των κειμένων έχει ο κ. Χρήστος Γουρδούπης (διευθυντής Γυμνασίου). Οι δημοσιευμένες εργασίες αποτελούν πνευματικά πονήματα των μαθητών/τριών Γυμνασίου του σχολείου μας.
Το αισθητικό κομμάτι των ιστοσελίδων είναι αποτέλεσμα τις συνεργασίας των καθηγητών, των στελεχών του σχολείου και των διευθυντών.
Για τη δημιουργία αυτού του site χρησιμοποιήθηκε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Joomla!. Το Joomla! ανήκει στην οικογένεια των Λογισμικών Ανοιχτού Κώδικα και είναι ελεύθερο προς χρήση από όποιον επιθυμεί, αρκεί να το κατεβάσει από τον επίσημο δικτυακό τόπο της εφαρμογής http://www.joomla.org. Το παρόν λογισμικό συνοδεύεται από ένα πλήθος εργαλείων που προσφέρονται και υποστηρίζονται εντελώς δωρεάν στο διαδίκτυο μέσω της τεράστιας κοινότητας ανοιχτού λογισμικού που βρίσκεται σε όλο τον κόσμο. Το site αυτό θα είναι πάντα υπό κατασκευή και θα ενημερώνεται διαρκώς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ηρακλής Μαρκέλης
Καθηγητής Πληροφορικής - ΠΕ19
Ειδικότητα - Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση
Υπεύθυνος δικτύου, συστημάτων και νέων τεχνολογιών
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου